Den skønneste forårsdag

IMG_0127I går smuttede Spunken afsted til børnehaven, iklædt hvid skjorte og butterfly. Gajolen, mårmoar og jeg blev hjemme. Gajolen snottede og virkede stadig ikke helt på toppen, selv om han var feberfri.

Heldigvis var vejrguderne med os, for meget af dagen blev brugt ude i haven. Gajolen fik godt med tøj på, så han ellers kunne kravle rundt på græs og grus. Der blev kigget på den forårskåde Max, der løb rundt i haven med sit tæppe. Gajolen gjorde store øjne, da jeg tog de grønne havehandsker på og trillede den store haveaffaldscontainer frem. Jeg fik klippet sommerfuglebusken ned, plantet en masse krukker til med stedmoder og violer, plantet en rose om og ellers hevet en dusk ukrudt op, hist og her. Det var dejligt !

Ved to-tiden, ringede en mand fra Alge-stop, som skulle IMG_0129komme forbi og give et tilbud på at rense og impregnere 195 kvm fliser. De var nemlig ret glade for fliser, de der boede her før…. ikke bare grå, almindelige fliser, men flerfarvede krystalfliser i sirligt mønster. Umuligt at vedligeholde – medmindre man er sådan en der gider rende rundt med et ukrudtsjern i hånden konstant (sådan én er jeg ikke).
Manden lavede en fin prøve, og det så godt ud. Desværre var hans bud at det skulle koste på den anden side af tyvetusinde kroner, og med et bryllup til sommer er det ikke lige det beløb vi kan bruge nu. Jeg må indrømme jeg nok også havde troet det halve ville være nok.
Nu vil manden kaste sig ud i at gøre det selv, og det skal han få lov til – der er sikkert også en stor del selvtilfredsstillelse i at klare 195 kvm fliser OG spare tyve af de store bananer 😉

I dag skal Spunken og jeg pynte til påske, her i huset. Vi skal spise stor påskefrokost i dag, så påskedugen skal på bordet og mine fine påskeæg skal hænges op. Jeg skal en tur på posthuset, og vælger jeg det i Vanløse, kunne jeg finde på at gå i Imerco og købe de to nyeste æg til min samling. Jeg er en sucker for nips,

IMG_0120

5 comments
  1. Hvor det glæder mig Gajolen er i bedring, så meget at mor kan komme i haven sammen med ham.
    Pyha, det er mange penge for at rengøre disse fliser, jeg er sikker på manden i dit liv, vil nyde hvert et øjeblik, han går og bekæmper skidt, ukrudt og alger, og fryde sig over – det klarede vi selv, og fremover vil det blive en årlig tilbagevendende opgave, i selv klarer. For en familie på 4 med villa, vogn og vovse, så kan det beløb hurtigt blive afsat til noget mere spændende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om