Status fra igloen - CopenhagenDaily
4 In husejer

Status fra igloen

IMG_8664Mandag har ikke været så tosset enda.

Vi kom hjem fra min mor i går aftes, og jeg må indrømme at jeg var lige ved at tude da jeg så hvordan her så ud. Jeg greb støvsugeren, og støvsugede…det hjalp lidt på samvittigheden over at spædbarn, hostende søn og hund skal gå rundt på byggeplads. Der blev tændt op i ovnen, og det hjalp på varmen.

Heldigvis har vi fået fire olieradiatorer fra forsikringsselskabet – at strømmen så går når alle fire er tændt, er en anden sag. Næsten tragikomisk synes jeg.

I dag har Kjærsten så taget i mod 600 kg IKEA-køkken (og vi mangler stadig lågerne), samt åbnet og lukket døren for både VVS’er og tømrere. De skal nok få styr på det, og vi regner med at få varme i morgen. Det er sjovt så tjekkede håndværkere er, så snart det er forsikringssager 😉

Køkkenet derimod, står stille. Derfor er Kjærsten lige nu nede ved Garant og spørge dem hvorfor de ikke er vendt tilbage med det tilbud de lovede sidste uge. Vi kan ikke helt komme videre før de har været herude og ordne det rå betongulv så der kan sættes køkken ovenpå. Nu må vi se hvad de har sagt, når han vender tilbage.

Jeg har haft en ganske ok dag. Søde Sidsel fra mødregruppen, åbnede sit hjem for frustrerede mig, og jeg fik læsset lidt af, mens jeg indtog et par rugbrødsmadder. Derefter trillede vi op til babyrytmik, hvor Gajolen havde en fest. Han blev så træt bagefter, at han faktisk stadig sover. Imens han har boblet, har jeg både været på café, hentet Spunken i børnehaven, været på tankstationen efter pølsehorn og lakridser, betalt regninger, bestilt kaffe online og læst et par blogs.

Mon ikke det passer med at han vågner, nå Kjærsten kommer hjem med aftensmad? 😉

I morgen får vi varme igen.
Jeg glæder mig!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Catarina.dk
  mandag 2. februar 2015 at 18:29

  Ja, det er beste ikke sjovt at leve uden et køkken og med at det rod det medfører (vi havde det for 7-8 år siden) men når man tænker på hvor lækkert det bliver når det er færdigt, så er det da fedt. 😀

  • Reply
   Therese
   torsdag 5. februar 2015 at 22:52

   Det blir så fedt, Catarina 😀 Det er en god parforholdstest, mens det står på. Ha ha.

 • Reply
  Oscar
  mandag 2. februar 2015 at 18:48

  Test

 • Reply
  Abildjyden
  mandag 23. februar 2015 at 10:54

  Det er ikke en fest, når der skal ske ændringer i hjemmet, når der så kommer en rørskade oveni, så er det tålmodighed der er behov for.

  For år tilbage fik vi nye vinduer, og døre skiftet. Efter planen skulle jeg have mit klaret primo dec., så jeg lod pynt etc. blive i kasserne, men som tiden gik fik jeg små stress, da jeg skulle have stor besøg i julen, og ja, fru perfekt, blev virkelig afprøvet.

  Den 22 dec. om aftenen var de færdige, så min den 23. dec. var ikke bare rolig hygge med små forberedelser, det var stress på, alt skulle ud af skabe og rengøres, der var dækket af, men puds etc. kan altså finde ind trods alt.

  Det bliver så dejligt bagefter.

 • Leave a Reply