Her går det godt..

Familietur til Norge. Dag 3

Elge: 0
Personer med madforgiftning: 1
Hyperaktive børn: 2
Kagesorter budt: 6
Kagesorter spist: 5
Syrener sniffet: mange! Tænk at gøre det igen her i juli!
Kopper kaffe: 9
Børn puttet før 21: 0
Børn puttet før 22: 2
Store glas rødvin før snarlig sengetid: 1

 

Her går det godt. Godt…det var ikke lige sådan jeg havde ønsket første dag på destinationen. Efter 2 dages kørsel. 1300 km tilbagelagt, lagde Kjærsten sig med noget som jeg håber er madforgiftning efter noget junkfood i går aftes. Håber fordi så slipper vi andre for lignende oplevelse.

Han har været helt nede med flaget, og jeg har vasket tøj på 90 grader og gjort rent med klorinvand. Stakkel.

Ikke alt er helt skidt

Drengene og jeg har dog haft en ok dag. Trods alt. Vi er omringet af dejlig familie som har budt på kaffe og godt selskab. Min lillebror bor i det dejligste hus, bag min fars hus. Min svigerinde er højgravid og kan føde når som helst – jeg hepper på at det bli’r mens vi er her. Nååååårh!!

Da jeg tidligere på dagen fortalte Spunken at vi skulle ind til byen efter forsyninger, blev han helt træt i blikket. Han ville hellere over til nabohuset.
I det nabohus, bor nemlig min farmor og farfar. Dem har vi også besøgt, og de har besøg af min faster og onkel. Så her er mange mennesker. Det er simpelthen så hyggeligt.

Spunken fik nogle dejlige timers forkælelse derovre.

Her er lyst som midt på dagen hele døgnet, så det med at få drengene til at sove kl. 20, skyder jeg en hvid pil efter.

Godnat

Nu trækker jeg stikket. Drikker et glas velfortjent rødvin, og går snart i seng. I morgen er det en ny dag. Min mor kommer og henter os, så kører vi ud og besøger min mormor. Jeg tænker at Kjærsten har brug for en dag mere på langs, så han får ro nogle timer.

2 comments
  1. Dejligt i er kommet godt i mål efter 1300 km. Krydser fingre for det kun er gemalen der er blevet ramt.

    Der er ferie, og det skal og må børnene godt mærke, noget senere i seng, og forhåbentlig tilsvarende senere godmorgen 😉 Og ønsket for en masse dejlige dage med både andet lys, duft og syn. Så lige dit billede med syrener på IG, forsøger at genkalde denne skønne duft.

  2. Hvor må det være dejligt for dig at se din norske familie, når du bor så langt væk fra dem i hverdagen.
    Pøj pøj for at gemalen hurtigt kommer på benene igen uden at have givet noget videre til jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om