En mors dag med fut i

1 delinger
1
0
0

Det var mors dag i går. Hvis du er på Instagram, er du vist godt klar over det. Hele mit feed var i hvertfald fuld af tegninger, blomster og klippekort til opvask. Det skortede ikke på opfindsomhed omme på de sociale medier.

Mine egne to, kom op og vækkede mig med et par fiiine tegninger og nylavet kaffe. Kjærsten havde givet dem en hånd, men ellers havde de gjort sig umage de to drenge.

Derefter kørte vi ud og købte lidt forskellige morgenmadsingredienser, og så stod den på langsom morgen med dejlig morgenmad. Masser af hygge og mere kaffe.

Læs det med småt!

Senere på dagen, kørte vi afsted til Royal Arena for at se på kæmpe dinosaurer. Det er SÅ lang tid siden vi har været ude at opleve noget sammen som familie, så jeg nød det i fulde drag. Det var en udfordring fordi jeg ikke havde fået læst op på parkering derude, og vi derfor blev guidet hent til et p-hus langt fra arenaen. Med Kjærstens kroniske sygdom, var det en udfordring for ham men han klarede den til UG.

Da vi skulle derfra, var der en sød mand fra arenaen der hjalp os ud til en anden udgang, hvor Spunken og Kjærsten kunne vente mens Gajolen og jeg hentede bilen.

Jeg selv blev udfordret yderligere i det her med bilkørsel, da jeg skulle ned fra 3. sal i p-huset i lang kø og snirklen. Men det gik så fint. Gamle læsere husker måske hvorfor jeg glædes over de små ting når det gælder bilkørsel, men for nyere læsere kan I læse med her i et gammelt indlæg. En mindre ulykke satte en skræk i livet på mig, og jeg endte med at ikke køre bil i ti års tid.

Dinosaurer i 20 meters højde

Vi skulle se “Walking with dinosaurs”. En forestilling hvor en fortæller viser forskellige arter dinosaurer og fortæller om den tid de levede i. Det var fænomenalt, med dinosaurer der ville gøre Spielberg misundelig. Sikke et show.

Det var en kæmpe fornøjelse at opleve drengenes begejstring. Gajolen fik mig til at love at vi skulle se dinosaurerne igen, næste gang de kommer til Danmark.

1 delinger
1 comment
  1. Hvilken vidunderlig dag du havde sammen med din lige så fantastiske familie.
    Giver den kroniske sygdom din gemal er så uheldig at være ramt af ikke mulighed for et handicap skilt til bilen? Selvfølgelig ved jeg godt det kun skal være gældende når du har ham med. Bare ren nysgerrighed.
    Ønsker dig og dine en kort uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om