Tirsdagstippet #16

Indlægget indeholder ikke reklamelinks

Tirsdagen startede i fuldt overskud. Drengene var søde, tøj og morgenmad var sat frem på forhånd. Jeg havde enda i hovedet forberedt madpakken, så den kunne smøres på autopilot.

Vi kom ud i næsten god tid, og Spunken huskede sin turtaske. Derefter gik det ned ad bakke.

  • Is på bilen.
  • Ingen parkeringspladser i børnehaven eller vejene omkring.
  • Jeg var taget afsted med den forkerte computer i tasken, så måtte hjem og bytte til den rigtige.
  • Ned til arbejde – ingen parkeringspladser.

….. Mandagstirsdag 😉

Ugens havetip

Det er nu du skal klippe stauder ned og fjerne det værste ukrudt. Bliver det gjort nu, har du overraskende god tid til foråret, før du for alvor skal til at luge igen.

Champost – læg 5 cm jordforbedring på i alle dine bede. Ikke nok med at det beskytter nyplantede stauder mod den værste frost, så gør du jorden klar til næste år ved at tilføre den nye næringsstoffer. Jeg vil gerne selv nå at købe en bigbag jordforbedring, inden vinteren banker på. Roserne trænger virkelig til det.

Den Engelske Gartner – Lækre haveredskaber, dims og dut. Jeg indrømmer blankt at jeg er anglofil i haven og frankofil i et køkken. Her klikker jeg ofte ind, og drømmer om nye haveredskaber – fx. denne smarte “loop weeder” der er god til at luge med.

Et ekstra rum i haven – Jeg har delt dette fine drivhus før. Det ændrer dog ikke på at jeg stadig er helt verliebt i det. Et ekstra rum i haven. Sommer og vinter. Et sted at læse bøger, med tændte stearinlys og rolig musik. Et sted at dyrke tomater og krydderurter. Et sted at forspire og se magien i nye vækster fra start til høst. Tjek også deres profil på Instagram, hvor der næsten dagligt lægges smukke billeder op.

Ugens til til maven

The Food Club – Skønne Ditte er ny i kontorfællesskabet her i Kødbyen. Jeg kendte hende ikke fra før, og kendte heller ikke hendes madblog. Nu lader jeg mig inspirere af hendes skønne opskrifter, og labber de smukke billeder i mig. Hun er mest aktiv på Instagram, så hop derind og følg med.

Buy Wholefoods online – Slaraffenland af økologi, tørrede frugter, mel, gryn. You name it. Det er dyrt når det skal fragtes, men køber du meget kan det betale sig, er min vurdering. Jeg faldt over dem fordi jeg lader øjnene vandre på mange britiske Instagramprofiler, og deres udvalg er vanvittigt stort. Selv om det er et madtip, må jeg lige dele disse indpakninger på vaskemiddel med jer.

Ugens uddannelsestip

Min søster er startet på psykoterapiuddannelsen. Jeg kender ikke skolen. Jeg kender ikke stort til jobmulighederne som psykoterapeut. Men at se hendes glade ansigt og høre hende fortælle. Det lyder som et SKØNT sted og som et godt sammensat uddannelse.

I min søgen efter job, har jeg ofte tænkt på at jeg på en måde har taget den forkerte uddannelse. Jeg ville på ingen måde bytte min konservatorieuddannelse, men tænk hvis vi havde fri uddannelse hele livet. Så vi kunne opgradere efterhånden som vi lever livet, og får nye interesser. På listen over ting jeg godt ville læse, er journalistik, komplementær hormonterapi, historie og forfatterskab.

Ugens skatertip

Vi har været til samtale i Gajolens børnehave. Han starter jo i skole til næste år, så der skulle lige tales om skoleparathed og den slags. Vi kom ind på motorik, og der må han godt udfordres lidt mere. Så nu bytter vi hans 3-hjulede løbehjul ud med et 2-hjulet.

Både løbehjul, skateboard og rulleskøjter, har jeg de seneste år købt hos Skatepro. De har god service, fine priser og bedst af alt, virkelig god kvalitet. De har også altid hjulpet mig hvis jeg har været i tvivl om størrelser på hjelme og den slags.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om