Første skoletaske - det er ret stort, når man nu snart er skoledreng
6 In gajolen

To skolestartere

I går blev det Gajolens tur til at få en skoletaske. Han har talt rigtig meget om den taske, og vi har udsat det lidt indtil vi vidste hvad der skulle ske på skoleopstartsfronten her i denne tid.

Men i går blev det. Han har været på fritten i flere dage, med en “meget irriterende gymnastiktaske” som sin taske. Det går jo ikke 😉

Indrømmet. Jeg havde også glædet mig. Ligesom da storebror valgte sin taske, er det en af de dage man husker. Når der er frit valg på alle hylder, og man skal ha’ sin første skoletaske.

Minecraft – selvfølgelig

Først kiggede han på alle tasker. Brugte elevatorblikket fra gulv til loft. Han fik øje på en sort skoletaske med en smart bil på. Der var blå detaljer, og han var solgt. Undertegnede syntes den var ret grim, men det er ligemeget. Det skal være det han synes er sejt.
Tasken var især et hit fordi der var en lomme til drikkedunken.

Vi skulle til at gå op til kassen, da hans øjne fik øje på en anden taske. Med “Minecraft” på. Han var i tvivl, men endte med at vælge den. For der var lys på. Jeg klagede ikke, for der hørte også et regnslag med, og i det hele taget synes jeg at tasken er i en bedre kvalitet end den med bilen.

Han stillede op til foto, meget stolt. Pludselig syntes jeg at han så alt for stor ud, og jeg fik lyst til at skrue tiden tilbage til da han var lillebitte og nuttet. Men sådan kommer der nok mange tidspunkter i drengenes liv, hvor mine tanker vandrer tilbage til en tid med babylatter, deller på håndleddene (deres håndled…!…)

Skolestart – også for mig

Jeg er superglad for mit job hos advokaten. Det har jeg stadig. Men der er ikke timer nok, kan jeg se, så jeg skrev igen ud på Twitter at jeg havde brug for lidt flere timer.
Kort tid efter skrev søde Julie til mig, at hun havde hørt at der manglede arbejdskraft på den skole hun er på.

Derfor skrev jeg til dem, og gik derop i går. Jeg troede jeg skulle blive heldig at få 10 timers rengøring, administrativt arbejde eller andet corona-hjælp.
Men nej, jeg endte med at blive sat på 7. klasse teamet, og efter et møde mere deroppe i dag, er jeg nu lærervikar i for 7. klasse, så mange timer jeg ønsker. Stort set. De skal i skole 5 timer dagligt.

For at jeg stadig kan passe mit andet job, har jeg til at starte med lavet en aftale om 2-3 dage om ugen, så kan jeg altid justere op eller ned, alt efter hvad der passer.

Jeg starter på mandag. Det gør 7. klasse også, efter to måneder hjemme. Der er restriktioner der skal overholdes, men de må gerne sidde med 1 meters afstand nu. Mon ikke der kommer til at være stor gensynsglæde 🙂

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anne
  torsdag 14. maj 2020 at 20:05

  Tillykke med skolestarten.
  Godt valg, Beckmann (som jo i øvrigt er norsk) er super gode. Vores datter har siden vuggestue brugt Beckmann rygsække, som vi køber i Norge når vi er på hytte Det er super kvalitet og ergonomi.

 • Reply
  Maybritt
  torsdag 14. maj 2020 at 21:44

  Øøøøj hvor er det godt. Held og lykke med din nye skolegang <3

 • Reply
  Conny
  fredag 15. maj 2020 at 06:28

  Tillykke med alt det nye!

 • Reply
  Karin
  fredag 15. maj 2020 at 08:29

  Det er så stort med den første rigtige skoletaske, og ja, de ved godt hvad de skal have, de små størrelser, som nu er store børn.
  Otto fik den grønne der hænger lige ovenfor Gajolens. Der var en pakkeløsning med skoletaske, penalhus, gymnastiktaske og sports/rejsetaske, den sidste var “gratis” hvis pakkeløsningen blev valgt.
  Pyha “stop tiden” er et flittigt benyttet ord 🙂

  Tillykke med ekstra jobbet, så har du timerne eller? og ja, hvornår flytter i ind i lejligheden?

  Nu banker weekenden på – Ønsker dig en dejlig en af slagsen.

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  fredag 5. juni 2020 at 15:54

  Sejt – jeg husker selv, hvor fedt det var, når der skulle vælges 1. skoletaske og de gange den skulle udskiftes – det var så spændende.

 • Reply
  Mette
  mandag 15. juni 2020 at 21:13

  Så store de bliver de drenge. Jeg husker sagtens Podens skolestart og den anden dag under en oprydning fandt jeg også billederne fra den første dag.

 • Leave a Reply