Mandagsmood #7

Første skoledag. Drengene blev afleveret i morges, klar til at starte hhv. 1. og 4. klasse. Shit mand, hvor tiden går – de er så store begge to, at det næsten ikke er til at forstå.

Jeg havde sat vækkeuret til 6.30 – og kom naturligvis for sent i seng. Man kan ikke falde tilbage i hverdagsrutiner fra den ene dag til den anden, men i aften går jeg i seng senest 23!

Det var fint at starte morgenrutinen op, i praksis. Kaffen havde jeg gjort klar, med bønner i kværnen. Drengenes madkasser var vasket af og stod klar, og i køleskabet havde jeg lavet en bunke med de ting jeg skulle bruge. Så alt gik slag i slag, og da jeg stod og rørte banan og æg sammen til morgenmad, stod det første barn op. Senere nummer to, og så sad de ellers i sofaen med grus i øjnene, og så “Cirkus Summarum”.

Vi kom ud af døren i fin tid, med det tøj de helst ville have på, på og med tid til at tage “første skoledag billedet”.

Gårsdagens pitabrød. Med grønt til, kylling og koldt vand. Ret nemt. I dag blev det præcis det samme, med halloumi til og nogle majskolber.

Basketmor

I eftermiddags startede den ældste til basket. Shit, det er lige på og hårdt med de der fritidsaktiviteter, og når spejder også er i gang, er der ikke en eneste hverdag hvor der ikke er et barn der går til noget. Det kommer til at kræve planlægning og viljestyrke. Jeg kigger på cykler, og pønser på at købe en med motor. Det ville i øvrigt også gøre godt for de ekstra kilo der har sat sig på sommerferiemaven tænker jeg ….

Det gik superfint til basket, hvor de var et pænt stort hold der gav den fuld knald. De var kun tre nye på U11, og der blev knoklet. Med 4 unge trænere, var der god tid og hjælp. Halvanden times træning satte sig i de nye basketfødder, og her efter aftensmaden, foreslog han selv at gå i seng. Nu ligger begge unger under dynerne, og klokken er endnu ikke otte.

Aftensmaden blev en kopi af gårsdagens pitabrød. Der var kun lidt kylling til overs, så jeg stegte lidt halloumi. Grønt til, og de gode pitabrød fra Coop. Alt blev spist, og det tog mig under tyve minutter. Det er lige til at klare – hverdagsmad behøver ikke at være så kompliceret.

Mandagsmusik

Jeg har ikke hørt så meget ny musik denne uge. Mest random playlists, hvor denne er poppet op en del. Videoen er ret retro-fed, så måske den også er noget for dig.

Mandagsstrik

Jeg har brug for at lave noget om aftenen, som ikke er at glo tv (og hapser aftensnacks i køkkenet), så jeg har fundet mit garn frem. Der er virkelig mange garnrester, så på Annes opfordring, kaster jeg mig over “Chunky Novice Cardigan”, i en masse forskellige farver. Jeg tror det bliver sjovt – og så kommer jeg lidt i bund i garnkassen.

Jeg blev aldrig sådan skidegod til at strikke, da jeg startede for år tilbage. I lidt over et år, mødtes jeg ofte med “strikkefinkerne” og ævlede og strikkede. Det var virkelig skønt, og jeg kan godt savne deres selskab – og strikkeriet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om