Mandagsmood #1

Indrømmet. Mandagen er ikke min favoritdag i ugen.

  • Børnene er trættere end de plejer, efter en weekend hvor de er vågnet tidligt for at få mest ud af dagen, har deres kroppe sat sig for at sove længe mandag – og de er derfor tæt på umulige at få op.
  • Mailboksen vokser, og fra at vågne til 2-3 nye, har jeg på den anden side af frokost en times emailarbejde jeg skal tage mig af.
  • Banken sender status på sms. Ja ja, den kan jeg framelde mig, men det ér måske også ok at se hvordan det står til. Trods alt. Men på en mandag, det er sgu strengt.

Det er dog ikke alt der er tosset. Der er noget rart i at starte på en frisk. Den følelse får jeg hver mandag. En ny uge starter, og ud over de faste ting i kalenderen, er det aldrig helt til at sige hvordan den kommer til at udvikle sig.

Mandagsmusik

Jeg hører lidt af hvert, som de fleste efterhånden ved. I den seneste uge er der kommet to nye navne til. Her er et par videoer, du kan høre. Måske det også er noget for dig.

“Arlo Parks” er så skøn. Hendes lyd er rar og tryg, med en sjældent hørt ærlighed. Jeg er fan.

“Someone Still Loves You Boris Yeltsin” kendte jeg ikke. Det gør jeg egentlig stadig ikke, bortset fra en håndfuld numre. Det var en af mine seneste “Clubhouse” bekendtskaber der introducerede mig for dem. Lyden gør mig glad i låget, og dette nummer har kørt på repeat.

Jonatha Brooke redder altid mine mandage

I hele 45 uger, har Jonatha Brooke nu holdt koncerter online. Næsten hver uge, har jeg set dem – i aften er ingen undtagelse. TV’et er sat over på YouTube, og jeg er godt underholdt alt imens jeg synger med for fulde gardiner.

Linket er til hendes YouTube-kanal, så du selv kan hoppe ind og kigge med.

Dejlig aften til dig. Jeg håber mandagen også har været god ved dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om